Wij zijn tevreden van de samenwerking met Digital Engineers sinds reeds meerdere jaren. Het snel reageren en de vlotte opvolging van projecten in combinatie met modern design aan marktconforme tarieven maken van Digital Engineers een topleverancier!

Vincent Marchal, CEO – MobilAd Media

Ik ben met Digital Engineers in zee gegaan op aanraden van een collega horeca uitbater. Het was een stap in het onbekende want ik kende Digital Engineers niet en zij wisten niks van mijn zaak af. Mijn vraag was een website te ontwikkelen op maat van mijn klanten. De website was prijs kwaliteit top, want ik wist er echt niet veel van. Maar Olivier van Digital Engineers heeft mij met raad en daad bijgestaan zodat ik zelf de broodnodige aanpassingen kon maken. Alsook was Digital Engineers steeds mee met de nieuwste evolutie en die werden mij dan ook steeds doorgegeven. Ik ben vorig jaar naar een congres geweest over horeca online en daar werd uit de doekjes gedaan hoe we de dag van vandaag online moeten vertegenwoordigt zijn met onze zaak. Daar kwam mijn website als één van de beste uit de bus. Filmpje, bewegende beeldende, eerste pagina moet uitnodigen, smartphone compatibel, enz… . Dus ook al zijn er reeds heel veel spelers op de markt van de IT Business heb ik het mij in deze reeds 8 jaar durende samenwerking nog geen moment beklaagd met Digital Engineers in zee te zijn gegaan.

Johan De Baets, Zaakvoerder – Du Progres

Dank voor deze nieuwe verfrissende website. Hij is evolutief en bewegend. Dit resulteert in een toename van het aantal bezoekers, zeker nu onze e-commerce en cataloog aan elkaar gelinkt zijn. Hij kan ook heel snel aangepast worden met nieuwe promoties en info dankzij uw prompte reactiviteit.

Christian Van de Calseyde, Zaakvoerder – Van de Calseyde BVBA

Wij werken reeds enkele jaren samen met Digital Engineers! De flexibiliteit, de gedrevenheid en het feit dat Digital Engineers quasi onmiddellijk op de juist “grafische” golflengte zit waarderen wij!

Dominique Vrombaut, Zaakvoerder – Dealer Development Company

Osteomorel – Osteopathy by Nicolas Morel is een zeer tevreden klant van Digital Engineers. Super website, super visitekaartjes,…. Snelle respons voor nieuwigheden, oplossingen, daarvoor moet je bij Digital Engineers zijn!

Nicolas Morel, Zaakvoerder – Osteomorel