Korian Belgium

Voor al onze bewoners en klanten staat de ‘Kwaliteit van leven’ centraal. Met hart en ziel kiezen we voor de optimale oplossing die het best voor onze bewoners en klanten past, op dat specifieke moment.

Nine/ten

Nine/Ten is a beautiful and luxurious villa, recently renovated and decorated in a contemporary style. From the terrace and the villa one enjoys a breath taking view over the Mediterranean Sea and Formentera.

Zoute Grand Prix®

Onze opdracht was het bouwen van een web app zowel voor het groot publiek als voor de deelnemers.

MobilAd Media

Sinds 2007 is MobilAd actief in de belgische affichagemarkt en heeft het reeds een mooie portfolio opgebouwd. Middelgrote alsook grote adverteerders uit diverse sectoren kozen met succes voor het MobilAd netwerk.

Progalys BV

Deze familiale onderneming heeft bijna veertig jaar ervaring in het leveren van gas voor diverse toepassingen bij particulier en industrie.

Zoute Automobile Club®

ZOUTE AUTOMOBILE CLUB® wil de liefhebbers van exclusieve oldtimers en nieuwe auto’s in Knokke-Heist samenbrengen.

Touring Mobilis

Touring Mobilis staat al vele jaren voor de beste verkeersinformatie en mobiele flitsers op de radio en het internet.

Steribel BV

Steribel BV is een Belgische onderneming gespecialiseerd in hygiëne- en sterilisatieoplossingen voor alle sectoren die met sterilisatie te maken hebben en sinds meer dan 20 jaar marktleider hierin.

Bikaï

BIKAI is het brein achter toonaangevende monobrands winkels van Liu Jo, Patrizia Pepe en 7 For All Mankind. Wij zijn gevestigd te Brugge, Gent en Nieuwpoort.

Hôtel Saint-Géry

Are you looking for a total new experience during your stay in Brussels? Do you love art, music and good wine?

De Maecht van Ghent

De Maecht van Ghent is een leuke meeting point voor allerlei afspraken overdag. De ideale basis voor een apéro met vrienden of een gezellige babbel op een avond tijdens de week.

be.fixer

be.fixer biedt vakkundige hulp aan huis of op kantoor. Onze service bestaat uit een netwerk van ervaren ICT’ers, waardoor er wel altijd iemand in de omgeving is om u te helpen.

Rémy6

Rémy6 ligt in de buurt van het regionale park “les Alpilles” op 900m van het centrum van Saint-Rémy-de-Provence. Rémy6 is een residentie met 6 hedendaagse villa’s.

Boomkwekerij Rahoens

Vier generaties geleden specialiseerde het bedrijf zich in de sierboomteelt. Een specialisatie die zich van vader op zoon ontpopte in het telen van algemene boomkwekerijartikels.

B&B Achilles

B&B Achilles, vernoemd naar de beroemde Gentse architect Achilles Van Hoecke-Dessel, is gehuisvest in een prachtig art nouveau huis uit het begin van de 20e eeuw…

Osteomorel

Deze website heeft als doel U kennis te laten maken met Osteopathie en U te informeren over de doelgroepen, de therapieën en de indicaties voor een osteopatische behandeling.

Smeedijzer.be

Smeedijzer.be is ontstaan vanuit onze passie voor oude bouwmaterialen en meer specifiek smeedijzer. Daarenboven is het gebruik van smeedijzer in woningen en kantoren…

Le Goût avant Tout

Restaurant in het hartje van Gent, waar we fondue, steengrill en raclette serveren. U kan steeds terecht op ons gezellig tuinterras waar we tijdens de Gentse Feesten ook Zeeuwse mosselen serveren.

Kathy De Milliano

Mijn salon bestaat uit 3 ruimtes, volledig ingericht en afgestemd op de behandeling die u wenst, om zo van u, een mooie, verzorgde, ontspannen & nieuwe vrouw of man te maken.

Guy Ophoff

Al sinds 1979 staat kledingzaak Guy Ophoff in Brasschaat garant voor herenmode van 16 tot 90 jaar, van S tot XXXL. De zaak is nu in handen van de tweede generatie…

Raphael Suites

Als u houdt van privacy en rustige momenten, maar eveneens van de faciliteiten van een luxehotel, dan zijn de suites van Raphael Suites op uw lijf geschreven.