Hôtel Saint-Géry

Are you looking for a total new experience during your stay in Brussels? Do you love art, music and good wine?

be.fixer

be.fixer biedt vakkundige hulp aan huis of op kantoor. Onze service bestaat uit een netwerk van ervaren ICT’ers, waardoor er wel altijd iemand in de omgeving is om u te helpen.

Tree Nursery Rahoens

The company specialised in ornamental tree cultivation four generations ago. A specialisation, which developed from father to son in the cultivation of general tree nursery items.

John De Wilde BV

One of the leading cultivation- and export companies in Europe.

Smeedijzer.be

Smeedijzer.be is ontstaan vanuit onze passie voor oude bouwmaterialen en meer specifiek smeedijzer. Daarenboven is het gebruik van smeedijzer in woningen en kantoren…

Osteomorel

Deze website heeft als doel U kennis te laten maken met Osteopathie en U te informeren over de doelgroepen, de therapieën en de indicaties voor een osteopatische behandeling.

B&B Achilles

B&B Achilles, vernoemd naar de beroemde Gentse architect Achilles Van Hoecke-Dessel, is gehuisvest in een prachtig art nouveau huis uit het begin van de 20e eeuw…

Raphael Suites

If you value privacy and quiet moments of relaxation, but are also looking for everything a luxury hotel has to offer, then Raphael Suites is the ideal place for you.